Economia

Més peticions per a la creació d'empreses al municipi de Figueres

Unes cent catorze persones han utilitzat des de principi d'any fins a aquest mes de juny el Servei de Creació d'Empreses de l'Ajuntament de Figueres. La xifra representa un fort augment d'activitat (un 30% més en relació amb l'any passat) per a aquest servei dedicat a les persones que busquen informació sobre quins passos s'han de seguir per iniciar un projecte empresarial.

Altres serveis són els de l'elaboració d'un pla d'empresa o assessorament específic en àmbits com ara el màrqueting i les noves tecnologies. D'altra banda, pel que fa a la formació, aquest 2014 s'han organitzat sis sessions formatives, entre cursos de creació d'empreses i seminaris. En total hi han participat 105 persones. Un altre dels eixos principals de les accions que impulsa l'àrea de Promoció Econòmica de l'Ajuntament de Figueres és l'aposta per l'emprenedoria amb –entre altres accions– l'atribució dels Premis Emprenedors de l'Alt Empordà, que enguany han arribat a la sisena edició.

Els guanyadors han estat: Imma Serra i Xènia Semis (Rita Row), en la categoria d'emprenedors; l'Institut Olivar Gran (Poseidon's Bar), en la categoria d'idea de negoci, i la Cooperativa Agrícola de Garriguella, en la categoria de línia innovadora de negoci. Anna Reixach i Frederic Carbó, de l'empresa Picaunamica, han estat reconeguts com a Joves Empresaris 2013 per l'impuls que han donat al sector de la restauració obrint diversos locals a Figueres durant els darrers anys.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia