Economia

Nou alberg de joves amb 30 llits a Santa Cristina

Obrirà al juliol a l'hípica Horse Club i reforçarà la dotació d'allotjaments al poble

Les poc menys de 300 places hoteleres de Santa Cristina d'Aro, que ara mateix només disposa de quatre establiments hotelers, s'incrementaran en un 10% a partir del mes vinent, amb l'entrada en servei d'un nou alberg de joventut que promou l'hípica Santa Cristina Horse Club. Oferirà 30 llits amb preus que oscil·laran, en temporada alta, a l'entorn dels 20 euros la nit, va avançar ahir el director de l'hípica, Julio Rico.

L'establiment s'integrarà en la xarxa d'albergs de la Generalitat de Catalunya i s'estructurarà en quatre apartaments en planta baixa i amb serveis comuns, com ara cuina, Wi-Fi i bugaderia. Totes les dependències seran accessibles i un dels apartaments –els altres consten de vuit llits– té dues places menys perquè està pensat per a l'allotjament de clients amb mobilitat reduïda.

Els promotors del projecte volen trencar l'estacionalitat i esperen que funcioni tot l'any, tot aprofitant l'entorn natural i paisatgístic del terme i la pràctica d'esports com ara el senderisme, l'hípica i el cicloturisme sobre la via verda que uneix Sant Feliu de Guíxols i Olot. En aquest sentit, oferiran lloguer de bicicletes, guies turístics, activitats en grup i els serveis de l'hípica.

Rico va explicar que “el concepte d'alberg s'inspira en els que funcionen amb èxit arreu d'Europa i en ciutats com Barcelona o Girona”. S'adreça a grups i a un perfil de turista d'entre 30 i 40 anys que vol aprofitar els viatges per conèixer altres persones i relacionar-s'hi.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Els nostres subscriptors llegeixen sense anuncis.

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia