Carpi Pizza doblarà els locals amb la fusió d'una cadena
.L'empresa familiar catalana, amb seu a Pineda de Mar, passarà de 22 a 60 pizzeries després d'adquirir una firma molt implantada a Andalusia, Madrid i Euskadi
La cadena catalana Don Carpi Pizza, especialitzada en l'elaboració i comercialització de pizzes per emportar-se, està ultimant “una col·laboració molt estreta” amb una altra cadena amb seu a Granada. Després de l'estiu “es començarà a treballar conjuntament i el més segur és que a finals d'any o a inicis del 2015 es produeixi la fusió”, assegura Francisco Fuentes, director general i màxim accionista de la cadena de pizzes de caràcter familiar i amb capital català més gran nascuda a Catalunya.
La cadena, que comercialitza amb l'ensenya Carpi Pizza, disposa en l'actualitat de 22 locals on es fa el producte. Amb l'operació d'adquisició de la cadena andalusa hi hauria un total de 60 locals especialitzats en l'elaboració de pizzes per emportar. Tal com diu el màxim accionista de l'empresa catalana “El segon semestre d'enguany serà clau per acabar d'ajustar la manera de treballar amb la cadena andalusa”, que ha passat una època delicada. Francisco Fuentes afirma que la direcció estratègica amb vista a la fusió es dirigeix des de Pineda de Mar, on hi ha les oficines i el magatzem centrals del grup. “Amb tota seguretat, perquè les negociacions avancem molt bé, el primer trimestre del 2015 ja haurem fet la fusió”, afegeix el director general de Don Carpi Pizza.
De fet, la presència de Carpi Pizza a Catalunya està molt decantada cap a les comarques de costa. Sobretot cap al Maresme, Costa Brava i Gironès. També hi ha una pizzeria a la capital catalana. Quant a la cadena que s'absorbirà -Francisco Fuentes no ha volgut dir el seu nom-, està molt estesa a diverses províncies d'Andalusia i a Madrid i Euskadi.
La filosofia de Don Carpi Pizza és elaborar i comercialitzar el producte perquè el client se'l mengi a casa seva. En aquest sentit es disposa del servei de transport propi per fer-lo arribar a l'adreça que ha fet la petició. Fons de la direcció de l'empresa expliquen que hi ha diversos locals on, a part de comprar la pizza, també es pot menjar.
Amb 200 treballadors, la cadena catalana va néixer a a Blanes ara fa vint anys. Davant d'aquesta efemèride, les prioritats de l'empresa catalana ara no passen per seguir ampliant la xarxa de locals a Catalunya sinó per treballar perquè la fusió amb la firma andalusa avanci segons el previst.
Frankfurt per emportar-se.
Carpi Pizza doblarà els locals amb la fusió d'una cadena