EU exigeix al Consell que rebutge sense contemplacions el nou ERO de Ford

Assegura que l'empresa, amb beneficis i producció assegurada, no té arguments per a presentar l'expedients

La coordinadora d'EUPV, Marga Sanz, entén que els nous acomiadaments massius que prepara l'empresa automobilística «a més de deixar els treballadors en una situació crítica, són una burla, perquè la Ford no està en condicions de seguir presentant expedients de regulació d'ocupació si tenim en compte els seus beneficis i la seua producció». Sanz ha afirmat que si el Consell «no es mostra ferm i impedeix que aquest ERO arribe a formalitzar-se, entendrem de nou que el PP es despreocupa dels treballadors i sols mira cap a l'empresa. El rebuig d'aquest ERO ha de produir-se sense contemplacions», assegura.

Esquerra Unida, a més, recalca que tots els sindicats han mostrat ja el seu desacord per aquests acomiadaments i exigeixen que l'empresa reconsidere la decisió. «El que ha de fer el Consell ara és seguir les recomanacions dels sindicats i oposar-se a aquest expedient de regulació, que sols provocarà l'increment d'aturat i una situació crítica per a més treballadors.»



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.