Economia

El vi Perelada Finca Malaveïna, entre els 100 millors

L'any 2013 va ser dels més premiats als concursos internacionals d'arreu del món, segons un rànquing

El vi Perelada Finca Malaveïna 2009 ha estat un dels més premiats als principals concursos internacionals de l'any 2014, segons el rànquing que elabora l'Associació Mundial de Periodistes i Escriptors de Vins i Licors (WAWWJ). Amb un total de 202 punts, Perelada Finca Malaveïna 2009 assoleix la posició número 24 del llistat gràcies als set guardons que va obtenir als concursos de més prestigi al llarg de l'any passat: un Gran Bacchus d'Or (Espanya); dues medalles d'or a Séections Mondiales desVins (Canadà) i Mundus Vini (Alemanya), dues medalles de plata a Vinailes Internationales i Challenge International du Vin (França) i dues medalles de bronze als Decanter World Wine Awards i a la International Wine and Spirit Competition (Regne Unit).

La Finca Malaveïna ocupa 19 hectàrees a la població de Garriguella, dins la DO Empordà. Plantada progressivament a partir de 1996, és una vinya dissenyada per obtenir vins “extraordinaris”, segons destaca el celler, i caracteritzada pel sòl de vessants d'argila vermella i còdols. S'hi obté un rendiment per hectàrea d'uns 5.000 quilos.

Finca Malaveïna és un cupatge de Merlot, Cabernet Sauvignon, Syrah i Garnatxa, envellit durant 17 mesos en bóta bordelesa nova de roure francés Allier. Explicar el celler Perelada, que es tracta d'un vi de color vermell cirera intens, amb una aroma profunda de fruits vermells i un fons de notes especiades. En boca és rodo, carnós i estructurat. L'acidesa és molt fresca i els tanins són molt madurs. “Té un excel·lent equilibri, amb un bon pas de boca i un llarg postgust. És un vi amb una marca personalitat de la finca de la qual prové i té un gran potencial d'envelliment”, conclou el celler.

L'Associació Mundial de Periodistes i Escriptors de Vins i Licors també reuneix comunicadors i autors de pàgines web d'arreu del món i publica anualment, des de 1996, el llistat amb els vins i els cellers més premiats. Enguany ha analitzat les puntuacions de més de 650.000 vins.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

economia

Tortosa anuncia una congelació dels impostos pel 2025

Tortosa
Economia

Draghi posa deures a la UE

Brussel·les
Iris Triola
Pescadora de la confraria de Blanes i membre de l’Associació Dones de la Mar

“El peix és l’última proteïna salvatge que ens queda”

Blanes

Applus gestionarà durant 25 anys l’Institut d’Investigació de l’Automòbil aportant 800 milions

SANTA OLIVA
economia

El lloguer d’una habitació a Barcelona s’enfila als 638 euros al mes a l’agost

Barcelona
economia

Primera aturada parcial al Trambaix amb seguiment “total”, segons els sindicats

Barcelona

El sector de la garrofa planta cara a la marginalitat

Barcelona
Montserrat Peñarroya
Experta en màrqueting digital i negocis digitals, autora d’”Estratègies d’èxit per a empreses culturals”

“L’associació ajuda l’empresa cultural a sobreviure”

Sabadell
DE MEMÒRIA

Virtuts

PROFESSOR DE POLÍTICA ECONÒMICA DE LA UB (1967-2016)