Economia

El Cetig premia la planta Zoetis de la Vall de Bianya

És la cinquena edició dels premis de prevenció de riscos laborals del Col·legi d'Enginyers Tècnics Industrials

Fa 430 dies que a l'empresa no hi ha cap accident

El Col·legi d'Enginyers Tècnics Industrials de Girona (Cetig) va premiar ahir la planta de Zoetis de la Vall de Bianya per les seves bones pràctiques en el camp de la prevenció de riscos laborals. Els premis es van atorgar a la seu del col·legi a Girona.

Zoetis –antics Laboratoris Sobrino de la Vall de Bianya– té implantada una política i un sistema de gestió de la prevenció de riscos laborals que integren completament la seguretat en el funcionament de l'empresa. “Això ha ajudat a assolir més de 430 dies sense accidents”, segons el col·legi.

El centre, situat a la Vall de Bianya, disposa d'una planta de producció de vacunes, productes líquids, pomades i envasament asèptic, així com un centre d'excel·lència d'R+D+I en salut animal. La planta té gairebé mil referències de productes que es distribueixen per tot el món. Un 80% de la producció s'exporta sobretot a Europa, però també a l'Àsia i els Estats Units. Actualment produeixen més de deu milions d'unitats a l'any.

Aquesta és la cinquena edició dels premis de prevenció de riscos laborals del Cetig, que en les edicions anteriors es van concedir a KMEC Servei SL; Weener Plastic Ibérica SL; Joaquim Bordoy Colomer, de Construccions Rubau, i Corporación Alimentaria Peñasanta SA, que el va rebre l'any passat.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Els nostres subscriptors llegeixen sense anuncis.

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia