Economia

economia

Catalunya celebrarà 462 fires l'any vinent

L'any vinent es faran a Catalunya 462 fires, xifra que representa un 2,9% més que al 2014. El director general de Comerç, Josep Maria Recasens, va avançar ahir les xifres del nou calendari firal coincidint amb la inauguració de la 21a edició de Congrés de Fires de Catalunya, que se celebra a Mollerussa.

D'acord amb les dades facilitades pels diferents organitzadors firals, d'aquestes 462 fires, 51 seran d'àmbit internacional i estatal i 411 seran d'àmbit català, comarcal o local. Els darrers nou anys, tot i la situació econòmica, el nombre de fires celebrades a Catalunya sempre ha estat per sobre de les 410. Respecte del 2014, es preveu que se celebrin tretze fires més. En total, se celebraran fires a 244 municipis. Per demarcacions, a les comarques de Barcelona és on es faran més fires: 204 (que representen el 44,2% del total). A les comarques gironines se'n celebraran 99 (el 21,4%), a les comarques lleidatanes, 90 (el 19,5%), i a les tarragonines, en seran 69 (el 14,9%), segons Comerç.

Redacció



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia