Economia

opinió

En relació amb ‘Guerra al Vallès pels frankfurts'

Arran de la petició rebuda per la representació legal de la Sra. Rosa Vallès i de les societats Inversions Bernat SA, Embotits Eleboeck SAU i Internacional de Embutidos SA en base a la llei 2/1984 que regula el dret de rectificació respecte a la informació publicada el 22 de desembre del 2014 al diari amb el títol Guerra al Vallès pels frankfurts:

“El dret de rectificació s'exercita respecte de la informació que detallem a continuació en cursiva, tota vegada que fa referència a fets que els nostres representats consideren que són inexactes i els causen un desprestigi, tal com expliquem a continuació:

Des del 2007 la família està dividida i enfrontada judicialment per l'ús de la marca Casa Vallès...”: Aquesta informació és inexacta. La família actualment ja no es troba enfrontada judicialment per l'ús de la marca, ja que aquesta disputa va finalitzar amb l'acord del 19 de desembre del 2013.

...Abans del 2008 s'havia fet servir com a símbol sense registrar-se com a marca”: Aquesta informació és inexacta. L'any 1991 el Sr. Isidre Vallès ja va sol·licitar la marca espanyola núm. 1.615.105 CASA VALLES FRANKFURTS.

Al novembre van aparèixer anuncis en diaris de cada bàndols difonent el conflicte, arran del trencament d'un pacte entre ambdues parts”: Aquesta informació és inexacta. No s'ha produït un trencament de l'acord del 19 de desembre del 2013.

“Les parts entren en un primer judici perquè Inversions Bernat SA –ara a mans de pare i filla– no vol prorrogar el lloguer dels locals –amb procediments de desnonament
inclòs– i li talla el subministrament d'embotits.”
Aquesta
informació és inexacta. Les nostres representades no varen tallar mai el subministrament a les societat dels Sr. Manel Vallès, sinó tot el contrari, va ser el Sr. Manel Vallès que el mes de desembre, de forma sobtada, va deixar de fer les comandes per adquirir els productes a un tercer competidor.

“... una segona sentència de l'Audiència provincial les declara nul·les i obliga a indemnitzar al fill per utilitzar-les il·legalment”. Aquesta informació és inexacta. La sentència de l'Audiència provincial no va ser considerada ajustada a dret no a la realitat dels fets pel Sr. Isidre Vallès ni per les nostres representades. Per aquest motiu, les nostres representades van interposar recurs de cassació davant del Tribunal Suprem, que mai va arribar a pronunciar-se arrel de l'acord extrajudicial de data 19 de desembre del 2013.

“Al cap de 8 mesos es trenca la treva i S'ha trencat l'acord entre les dues parts de família enfrontades, que tornen a recórrer als jutjats”. Aquesta informació és inexacta. No s'ha trencat cap acord ni cap treva. A més, a dia d'avui aquesta part no té constància que s'hagi iniciat cap acció judicial.

S'han produït nous fets independents de l'acord signat en què hi participa un tercer anomenat Vallès Autèntic SL, que consisteix en l'atribució que per part d'aquesta societat s'ha fet de la història del negoci d'embotits Casa Vallès. Concretament Vallès Autèntic SL s'ha estat promocionant informant els consumidors que els seus embotits són els que històricament es produïen a la fàbrica del Sr. Leonard Boeck, que va ser adquirida pel Sr. Isidre Vallès el 1984. Aquest fet és totalment incert, ja que la fabricació d'aquests productes sempre l'ha fet la nostra representada Internacional de Embutidos SA. Davant d'aquestes i altres informacions errònies, les nostres representades han hagut d'exercitar les pertinents mesures extrajudicials per defensar-se.

“Des del 2008 no els fa Internacional de Embutidos...”. Aquesta informació és inexacta. Si bé és cert que des del 2008 no hi ha un subministrament a les societats del Sr. Manuel Vallès per part de les nostres representades, els productes fabricats per Internacional de Embutidos SA s'han continuat comercialitzant”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia