Economia

Conferència d'Apredef a Banyeres de Mariola per als afectats bancaris

L'associació Apredef ( Associació per a la defensa d'afectats per productes bancaris d'alt risc) amb seu a Catalunya oferix el divendres 29 de gener, a partir de les 20 hores, una conferència a la Casa de Cultura amb la finalitat d'abordar tota la problemàtica sorgida arran dels préstecs hipotecaris a particulars que en alguns casos han desembocat en desnonaments amb la pèrdua de les vivendes per part dels propietaris.

La conferència estarà impartida pels banyerencs Jordi Pont Domínguez, adjunt a la presidència d'Apredef, i per l'advocat José Antonio Bodí Pérez, del gabinet Bodí Abogados, situat a l'Avinguda de la Constitució 4 A, on els interessats podran rebre informació sobre aquesta problemàtica.

Apredef va establir temps enrere un conveni de col·laboració a Alcoi amb la finalitat d'informar i tramitar la documentació adient en aquests casos.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia