Economia

La Mancomunitat de l'Horta organitza una trobada per fomentar l'ocupació i l'emprenedurisme

Es plantejarà també la promoció econòmica, turística i agrícola de la comarca, des d'una perspectiva local

El proper dimecres 25 de febrer, l'Edifici Metro de Torrent de l'Horta, acollirà la Trobada pel Desenvolupament de la Comarca, organitzada per la Mancomunitat de l'Horta Sud i l'Ajuntament d'aquesta localitat.

Es tracta d'un fòrum pensat per al foment de l'ocupació i l'emprenedurisme així com la promoció econòmica, turística i agrícola de la comarca, des d'una perspectiva local.

Els organitzadors d'aquesta jornada pretenen millorar l'oferta formativa i donar resposta a les necessitats del veïnat dels pobles del vessant sud de la comarca de l'Horta.

La trobada es configura com a una plataforma per a connectar el veïnat desocupat amb el mercat laboral i incrementar les oportunitats de negoci dels emprenedors.

En aquest sentit, la cita oferirà ponències adreçades a les estratègies que cal, per a abordar el nou mercat laboral, així com la necessitat dels desocupats de creure amb sí mateix per poder pegar un pas més a la recerca d'ocupació.

A més de les ponències i les activitats de formació, la jornada disposarà d'una zona de nous treballs amb més de 20 empreses participants perquè els assistents puguen adreçar-se a les que més els interesse.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Els nostres subscriptors llegeixen sense anuncis.

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia