Economia

Grup Miquel obre un nou Cash&Carry a les Canàries

Dóna feina a trenta persones i l'empresa gironina hi ha invertit 7,3 milions d'euros

Grup Miquel, empresa líder en la distribució alimentària a l'engròs a l'Estat espanyol, consolida la seva posició a les Canàries amb l'obertura del quart Cash&Carry a les illes. És el GMcash Lanzarote, centre en el qual Miquel ha fet una inversió de 7,3 milions d'euros. GMcash Lanzarote dóna feina a trenta treballadors i disposa de 46 places d'aparcament propi.

Està situat al polígon industrial Playa Profunda i ocupa una superfície de 3.816 metres quadrats, dels quals 3.17 estan destinats a sala de vendes, on els clients, els professionals de la restauració i els comerços d'alimentació poden trobar més de 9.100 referències, de les quals prop del 40% són de productes canaris.

En les seves dependències hi ha una zona de productes frescos, per a les seccions de carnisseria, fruites i verdures, làctics, xarcuteria i congelats. A la sala de productes de gran consum es poden adquirir productes d'alimentació general, vins i licors, refrescs, drogueria i perfumeria, basar i electrodomèstics i equipament per a hostaleria.

Des que va començar el seu pla d'expansió a les illes el setembre de l'any passat, Grup Miquel ha obert quatre GMcash, a les localitats d'Adeje (Tenerife), Santa Cruz de Tenerife, Las Palmas de Gran Canària i, ara, a Lanzarote, a més de la plataforma logística situada a Gran Canària. Grup Miquel té també amb sis supermercats Suma a Canàries, marca amb la qual continua en expansió en aquest territori, iniciada el 2012.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia