Economia

Valvi i Grup Miquel reforcen la seva presència amb Spar a Figueres

El nou establiment dóna feina a deu persones

Té una superfície de 470 metres quadrats, dels quals 330 estan dedicats a la sala de vendes

Miservi, societat creada conjuntament per Valvi Supermercats i Grup Miquel, va inaugurar ahir un supermercat Spar a Figueres que dóna feina a deu persones. Es tracta del tercer establiment de Miservi a la capital de l'Alt Empordà, que s'afegeix als catorze que té repartits per la demarcació de Girona.

El supermercat està situat a la plaça del Sol, té una superfície total de 470 metres quadrats, dels quals 330 estan dedicats a sala de vendes. Destaca la secció de carnisseria al detall, que és gestionada per l'empresa Serra Pla, de Figueres, i la peixateria, per Vent del Nord del Port de la Selva. A més, el supermercat inclou seccions de fruiteria i fleca pròpies.

A la inauguració del nou establiment que es va fer al matí, hi va assistir l'alcaldessa de Figueres, Marta Felip, i representants de Valvi Supermercats –Joaquim Vidal i Eduard Vidal, president i vicepresident, respectivament– i de Grup Miquel –Lluís Labairu, director executiu d'operacions, i Lluís Periáñez, director executiu de recursos humans i corporatiu.

Valvi Supermercats és una empresa de capital cent per cent gironí i la primera xarxa de supermercats independents de la demarcació de Girona. Amb un volum de negoci de 50 milions d'euros, centra la seva activitat en l'explotació de 42 supermercats propis –el darrer que va obrir va ser dijous a Palau-saverdera– i 29 de Miservi amb les marques Valvi i Spar.

Grup Miquel és la primera empresa del sector de majoristes de la distribució alimentària a l'Estat. Amb un volum de negoci de 1.000 milions d'euros, centra la seva activitat majorista a través de la seva línia de 63 cash&carry GMcash-Gros Mercat; la venda de restauració organitzada, amb la divisió de Miquel Food Service; la línia d'importació i exportació, i la venda a l'engròs a detallistes, cadenes independents i distribuïdores. Grup Miquel també disposa d'una cadena de supermercats franquiciats.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia