Economia

A punt les obres de l'‘outlet' de Viladecans

La construcció començarà al maig i les primers botigues obriran el 2016

Les obres de l'outlet que l'empresa Neinver ha projectat a Viladecans començaran el mes vinent, i la previsió és que les primeres 100 botigues puguin obrir les portes la tardor del 2016. Els 30 establiments restants es construiran en una segona fase. La posada en marxa d'aquest gran centre suposarà una inversió de més de 80 milions d'euros per part de l'aliança d'empreses creada aquest any per Neinver i la gestora de fons internacionals TIAA Henderson Real Estate. Més de 2.500 persones treballaran en les diferents etapes de construcció del centre, que es comercialitzarà sota la marca The Style Outlets i dedicarà pràcticament la totalitat del seu espai a la venda d'excedents d'altres temporades de marques de moda, calçat i complements. L'espai restant estarà destinat a locals de restauració.

El responsable de Neinver a Espanya, Eduardo Ceballos, va assegurar ahir que l'empresa busca oferir “una experiència de compra còmoda i confortable en un entorn agradable”. Per aquest motiu el centre s'organitzarà al voltant d'una àrea oberta que donarà accés a les botigues a través de passejos i tres places principals. Es construirà seguint els criteris de sostenibilitat que marca la certificació internacional BREEAM.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.