La cuina de Camprodon arriba a l'Empordà
Les Cuines de la Vall de Camprodon seran les protagonistes de la vuitena edició del cicle Tast i Tastets que organitza el Casino Castell de Peralada, amb el qual es vol donar rellevància als cuiners més destacats de banda i banda del Pirineu. Quatre xefs d'aquesta associació gastronòmica, nascuda l'any 2005 per recuperar, preservar i promocionar el patrimoni gastronòmic de la zona, portaran els sabors de muntanya a l'Empordà. Concretament, els protagonistes d'aquesta jornada (que se celebrarà aquest dijous a dos quarts de nou del vespre i que tindrà un preu de 65 euros) seran Francina Rigat (El Pont 9), Jordi Solé (hotel Calitxó), Jordi Vila (Can Jepet) i Eva Martínez (Can Jordi), que preparan plats com ara un bombó de foie gras amb crocant de festucs, una amanida de flors de temporada, un filet de poltre amb múrgoles a la crema i un coulant de galetes Birba. Tot plegat, combinat amb algun vins com el Peralada Colletion Rose del 2014 i un Gresa Expressió del 2008.