Economia

Mas Bertran mostra les novetats del 2015 a Vilablareix

La presentació a Girona de Nous Penedès 2015, al Mas Marroch

El celler Mas Bertran renova el Nutt Rosé amb un cupatge que introdueix a la premsa un 40% de xarel·lo juntament amb el sumoll. Es tracta, doncs, d'una nova expressió del seu rosat, que es tradueix en un vi fresc, de postgust persistent i amb intensos records de fruita madura. A més, amb aquest nou producte es pretén “buscar una nova manera de transmetre el territori”, tal com explica Santi Ventura, l'enòleg del celler. I és que amb la mescla de les dues varietats de raïm han volgut treballar i donar vida a les varietats autòctones, extingides i semiextingides del Penedès.

Aquesta va ser una de les principals novetats que es va mostrar en la presentació Nous Penedès 2015 a Girona, un acte organitzat pel Consell Regulador de la DO Penedès al Mas Marroch de Vilablareix. En aquesta cita, el Mas Bertran també va presentar les primeres ampolles del 2014 del Nutt (fet únicament amb xarel·lo) i les anyades que enguany surten al mercat dels escumosos Balma brut, Balma brut nature, Argila brut nature i Argila Rosé.

Era el segon any que la DO Penedès portava els seus productes a Vilablareix en el marc de la gira de presentació de les novetats de la temporada, que serveix per mostrar i promocionar els diferents productes davant el sector professional de la restauració, l'hostaleria i la botiga especialitzada.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia