Economia

Font Agudes factura 40 milions d'euros el 2014

La companyia és interproveïdora de la cadena de supermercats Mercadona

Ha envasat 369 milions de litres d'aigua i 52 milions de litres de refrescos

El Grup Font Agudes, empresa de capital 100% familiar que envasa 369 milions de litres d'aigua i 52 milions de litres de refrescos anuals, va tancar el 2014 amb un augment de la facturació del 17% respecte a l'any anterior, i va aconseguir unes vendes consolidades per valor de 40 milions d'euros. Dins de la facturació del 2014 destaca la societat de refrescos minerals del Grup Font Agudes, que l'any passat va tenir un creixement de més d'11 milions d'euros, i va incrementar les vendes un 34% respecte al 2013.

La companyia ha experimentat un creixement continuat des del 2005, any en què va passar a ser empresa interproveïdora de Mercadona, i per això preveu arribar als 42 milions d'euros de facturació quan es tanqui el 2015. L'empresa té actualment una plantilla de 200 treballadors.

Els productes que la companyia comercialitza a través de Mercadona són: aigua mineral de mineralització molt feble, aigua mineral natural de mineralització feble i refrescos. Com a novetat, hi ha el nou format de 8 litres d'aigua mineral natural que es distribueix des del gener a Catalunya i que a partir del maig es distribuirà a Mallorca.

Inversió constant

El Grup Font Agudes centra la seva inversió en millores de qualitat en l'optimització de processos, augmentar la seva capacitat productiva i l'aposta per l'R+D, per donar resposta a la creixent demanda de Mercadona. El 2014 la companyia va invertir més de dos milions d'euros en les seves instal·lacions i el 2015 té previst invertir-hi dos milions més, i acumular unes inversions de més de 25 milions d'euros en les seves deus.

La companyia té actualment cinc plantes d'envasament des de les quals gestiona els recursos de quatre deus: deu de Font Agudes (Arbúcies), deu d'Aguadoy (Calera y Chozas, Toledo), deu de Font s'Aritja (Bunyola, Mallorca) i deu de Virgen del Camino (San Miguel del Camino, Lleó), que sumen més de 20.000 m² d'instal·lacions. La planta de refrescos minerals (Calera y Chozas, Toledo) forma part de la deu d'Aguadoy.

Font Agudes distribueix totes les seves referències sota quatre marques diferents segons la deu d'on s'hagi extret l'aigua: Aguadoy, Font Agudes, Font s'Aritja i Fuenteloma.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

economia

Els viatgers del metro de Barcelona s’enfilen un 4,8% al juny

Barcelona
economia

Els empresaris del Vallès Oriental adverteixen de la manca de professionals a mitjà termini

Granollers
ECONOMIA

El Barcelona Deep Tech Summit preveu doblar el nombre d’assistents

Barcelona

Destinaran 23.000 euros per ajudar a joves estudiants i esportistes

figueres
economia

Campanya per atraure turisme nòrdic fora de temporada

tossa de mar
economia

Inici de la collita de poma gala: peces més petites per les gelades de l’abril però més producció

Bell-lloc d’Urgell
economia

Creix el lloguer de piscines particulars per hores a Catalunya

Mataró
economia

Denuncien que han d’atendre 11 persones que treballaven a més de 40 graus

Cambrils
SERVEIS

Personal de neteja i administratius, els més buscats als Serveis Locals d’Ocupació de Barcelona

Barcelona