Economia

Els ports de la Costa Brava fan una jornada de promoció

El Marina Day se celebra dissabte que ve a la majoria dels ports gironins i ofereix nombroses activitats de tot tipus

Tretze dels disset ports esportius que hi ha a les comarques gironines participen aquest dissabte que ve en el Marina Day, una jornada que es du a terme arreu de la geografia catalana i que té com a objectiu trencar la imatge que els ports són llocs tancats i elitistes i mostrar, per contra, que estan oberts a tothom, segons explica l'Associació Catalana de Ports Esportius i Turístics (Acpet), que organitza l'esdeveniment. El Marina Day va ser presentat ahir al Patronat de Turisme de Girona, on el seu director, Ramon Ramos, va destacar el vincle d'aquesta entitat amb els ports, per exemple, a l'hora de promoure un turisme actiu. A la presentació també hi va assistir Rai Roca, vicepresident de l'Associació Catalana de Ports Esportius i Turístics a la demarcació de Girona, i Gerard Marín, regatista i tercer classificat de la competició Barcelona World Race 2015.

Així, en la jornada de dissabte hi haurà sortides amb vaixell, tallers mariners, visites a les instal·lacions, busseig, surf de rem, caiac, batejos de vela, aquaerobic, música i moltes altres activitats.

Els ports esportius gironins que participen en el Marina Day i que ofereixen les diverses activitats –que han estat seleccionades per cada port– són el port de Portbou, CN Colera, CN Llançà, CN Port de la Selva, Port de Roses, Marina Empuriabrava, CN l'Escala, CN l'Estartit, Marina Palamós, CN Costa Brava, CN Port d'Aro, CN Sant Feliu de Guíxols i CV Blanes.

LA XIFRA

13
ports
esportius gironins participen en la primera edició del Marina Day, que promou aquestes instal·lacions.

LA DATA

13.06.15
Dia
que es du a terme el Marina Day, amb nombroses activitats nàutiques, gastronòmiques i d'oci als ports.

Festa del Mar a Roses

La primera edició del Marina Day coincideix amb la Festa del Mar de Roses, que se celebra durant tot el cap de setmana i inclou 25 activitats a preus populars. La festa, en què participen 14 empreses del municipi, vol mostrar als visitants tot el potencial turístic del municipi i divulgar els atractius de la zona, i és organitzada per l'Estació Nàutica Roses-Cap de Creus. També incorpora un espai de 900 metres quadrats on hi haurà una desena d'estands especialitzats en temàtiques nàutiques i marineres i empreses d'activitats associades.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia