Economia

Premien un para-sol de la firma Calma

La col·lecció dissenyada pel banyolí Andreu Carulla rep el prestigiós premi Red Dot Design: Best of the Best

Calma, la marca pròpia de l'empresa empordanesa Iniciativa Exterior, ha rebut el prestigiós premi Red Dot Design: Best of the Best, un dels reconeixements més prestigiosos en l'àmbit del disseny de producte, pel para-sol OM, dissenyat pel banyolí Andreu Carulla. OM ha destacat entre un total de 4.928 productes i el jurat li ha valorat la seva qualitat i el disseny innovador. Amb el guardó, que enguany celebra el 60è aniversari, Calma se situa com una de les marques innovadores en disseny en l'àmbit internacional.

Explica l'empresa, que té seu a Vilamalla i que recentment ha ampliat la seva botiga i showroom a Girona, que OM és una col·lecció de para-sols dissenyats i fabricats íntegrament a l'Estat i que reinventa aquest objecte. La seva versatilitat permet que el para-sol s'adapti a qualsevol espai i funcionalitat, i creï així espais frescos i relaxants. Gràcies a un bloqueig automàtic, pot adoptar configuracions estètiques diferents. Quan el tendal està tancat i bufa el vent, un desbloqueig del pal respecte a la base crea una base penell, que impedeix així que caigui el para-sol. La corona superior possibilita l'obertura circular de les varetes en 360 graus. L'entrega del premi serà a la gala Red Dot, a Essen (Alemanya).



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia