Economia

Els treballadors d'EMTE volen el suport de Ballesteros

El delegat sindical de la CGT a EMTE-Comsa, Manuel Vidal, ha demanat a l'alcalde de Tarragona, Josep Fèlix Ballesteros, que es pronunciï en contra de les retallades salarials i que s'afegeixi a les reivindicacions dels treballadors. Ahir, el sindicat va lliurar una carta a l'alcalde en què li demanaven formalment l'adhesió del govern socialista, tal com ha fet l'alcalde de Constantí.

Els treballadors fan un balanç satisfactori dels tres primers dies de vaga, que han tingut un seguiment d'entre un 80% i un 90%. El sindicat critica les “pressions de l'empresa contra treballadors nous” i ha denunciat davant d'Inspecció de Treball “un cas de coacció per part d'un encarregat”. Vidal ha assegurat que no s'ha presentat ningú de l'empresa “per informar del serveis mínims”. El sindicalista interpreta l'absència com “una tècnica de desgast, com també l'encàrrec de serveis aquests dies a terceres empreses”.

Els treballadors de l'empresa de manteniment elèctric van començar dilluns una setmana de vaga en protesta de l'expedient laboral que els afecta. El sindicat no descarta convocar vaga indefinida a partir de diumenge.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia