Economia

Casa Anamaria, un hotel construït en plena natura

Té quatre estrelles i disposa de 25 habitacions, distribuïdes entre l'hotel, la masia i la caseta

Al restaurant, s'hi ha incorporat el xef Sergi de Meià per oferir experiències gastronòmiques úniques

L'hotel Casa Anamaria, de quatre estrelles i situat a Ollers (Vilademuls), va celebrar dimarts el seu primer aniversari. L'hotel, fundat per l'empresari Olivier Miterrand, ofereix tres propostes d'allotjament: l'hotel, un edifici de nova construcció amb 16 habitacions; la masia (l'antiga casa de Can Motes del segle XIV de dues plantes), que ha estat restaurada però conservant la seva estructura original amb sis habitacions, i la caseta, una construcció independent on s'hi han habilitat tres habitacions.

Tant la masia com la caseta estan pensades per a grups i famílies, “però també és ideal per a parelles” que vulguin gaudir d'unes vacances o d'una escapada amb total independència i privacitat. És per això que, segons explica la directora de l'establiment, Cristina Masferrer, la masia s'ha convertit “en dos apartaments de turisme rural” i es pot llogar tant una habitació com mitja casa o la casa sencera, ja que en cada planta s'hi ha habilitat una cuina, un menjador, una sala d'estar i una terrassa. Cada pis s'ha batejat amb un nom diferent: la planta zero porta el nom de Llovet d'Ollers, ja que és l'antic nom de la masia, i el primer pis es diu Rei Pere El Cerimoniós perquè “el monarca va ocupar la casa en el segle XIV”.

L'hotel Casa Anamaria disposa, a més, d'un spa, una piscina, una pista de tennis, una bodega, una sala de conferències i el restaurant Can Motes, en el qual fa poques setmanes s'ha incorporat el xef Sergi de Meià amb l'objectiu d'oferir “màxima qualitat”. La carta de Meià ha estat elaborada en exclusiva per a l'hotel i “s'inspira principalment en el Pla de l'Estany i els seus productes i productors”. La base és la cuina catalana, que es completa amb aportacions de cuina internacional i creativa. Maià s'ha marcat com a objectiu maximitzar l'autoabastiment per produir el seu propi material gastronòmic. “D'aquesta manera Casa Anamaria oferirà experiències úniques que apel·lin a la cuina de les emocions”, asseguren.

Amb només un any de funcionament, el propietari de l'hotel, Olivier Miterrand, que va adquirir la propietat ara fa deu anys per a ús personal, està satisfet per l'acollida que té l'establiment. Els seus clients són catalans, però també estrangers que “volen gaudir de la natura i la tranquil·litat”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

economia

El PIB creix cinc dècimes respecte al primer trimestre i se situa en el 2,9%

barcelona

Aproven el reglament del Formatge Garrotxa amb la distinció IGP

OLOT
economia

CaixaBank guanya 2.675 milions d’euros fins al juny, un 25,2% més

barcelona
economia

El BBVA frega els 5.000 milions de benefici el primer semestre en plena opa al Sabadell

madrid
ECONOMIA

Bèlgica tremola per la xocolata

Brussel·les
Energia

La DO Terra Alta exigeix frenar la “massificació eòlica” a la comarca

Batea
economia

Suspesa la cotització a de Grífols per una “discrepància comptable”

barcelona

El SOC incorpora la realitat virtual per ajudar a trobar feina i fa la prova pilot a Salt

SALT
EUROPA

El PIB torna a créixer un 0,3% a l’eurozona i a la UE en el segon trimestre

BARCELONA