Economia

Promocionen productes locals al Port de la Selva

Els pescadors del Port de la Selva han posat en marxa a una iniciativa per ampliar el seu horitzó de negoci denominada El Rebost del Pescador, un espai dins de la confraria per promocionar els seus productes i els d'aquesta localitat. El recinte, d'uns seixanta metres quadrats, s'ha restaurat i s'hi han descobert dos arcs que fins ara estaven amagats.

Els turistes podran adquirir des de conserves d'anxoves, seitons i bonítol del cap de Creus fins a una espècie de bombó amb ametlles denominat Roques del Cap de Creus. Vins autòctons i fins i tot llibres d'autors locals formen part de l'oferta, que també inclou la possibilitat de degustar productes de temporada, com gambes i escamarlans.

La Confraria del Port de la Selva treballa per augmentar les possibilitats de negoci dels seus afiliats i des del juliol ofereix unes visites guiades en les quals es visiten els vaixells quan arriben a port, s'expliquen les seves arts de pesca i quin tipus de peixos o marisc capturen per passar després a la subhasta de la llotja. Ara la ruta s'acaben en El Rebost del Pescador.

El president de la confraria, Manel Perelló, ha explicat que la iniciativa ha tingut molt bona acollida, i l'alcalde, Josep Maria Cervera, ha mostrat la seva satisfacció per una nova proposta que promociona els productes i les activitats pesqueres del port.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.