Economia

Llibertat sota fiança per a l'empresari Jordi Sumarroca

El conseller delegat de Teyco, acusat de pagar comissions milionàries a l'exalcalde de Torredembarra, ha estat en presó provisional des del dia del seu arrest, el 23 de juliol

L'Audiència Provincial de Tarragona ha decretat llibertat provisional sota fiança de 600.000 euros per a l'empresari Jordi Sumarroca, detingut el 23 de juliol en l'operació Petrum. El conseller delegat de Teyco està imputat per suborn i blanqueig de capitals i es trobava en presó preventivament des del dia del seu arrest.

L'ens judicial ha estimat aquest dimarts el recurs contra aquesta mesura presentat pel seu advocat, Diego Artacho. Fonts properes a la família han assegurat que l'ingrés en presó de Sumarroca a l'espera de judici motivat pel perill de destrucció de proves “no era procedent” ja que la Guàrdia Civil va endur-se “tota la documentació” durant els registres efectuats.

El titular del jutjat número 1 del Vendrell va ordenar l'ingrés a la presó sense fiança de Jordi Sumarroca el 24 de juliol, un dia després de ser detingut per la Guàrdia Civil, imputat per suborn i blanqueig de capitals en el cas de la suposada trama de corrupció a Torredembarra.

Ara, però, la decisió de l'Audiència Provinicial de Tarragona, que ha estimat aquest dimarts el recurs contra aquesta mesura presentat pel seu advocat David Artacho, possibilitarà que Sumarroca surti de la presó mentre continua la instrucció d'aquest cas si paga la fiança de 600.000 euros.

Fonts properes a la família han remarcat que consideraven que “no era procedent” mantenir-lo empresonat argüint “perill de destrucció de proves” quan la investigació porta ja “un any en marxa” i la policia espanyola va endur-se tota la documentació durant els registres efectuats.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

economia

La producció d’oli d’oliva caurà un 60% a Tarragona i l’Ebre

Reus
política

La CUP llença un espot per denunciar la massificació turística a Catalunya

barcelona
BEGUR

Reclamen la readmissió del delegat dels treballadors d’Innova Coptalia

BEGUR
economia

Els treballadors de la planta de compostatge de Botarell faran vaga indefinida a partir del 23 d’agost

Botarell

Els preus es contenen amb un creixement interanual del 2,7% al juliol

GIRONA
economia

La inflació baixa gràcies a l’electricitat i els aliments

barcelona
economia

L’atur juvenil mundial marca la xifra més baixa dels darrers quinze anys

barcelona
economia

El Prat bat un nou rècord al juliol: més de 5 milions de passatgers

barcelona
economia

Es dispara el nombre de persones i empreses que no poden fer front als seus deutes

barcelona