Economia

L'activitat d'Eurofirms creix un 114% en sis mesos

De gener a juny ha gestionat un total de 49.767 contractacions entre l'Estat espanyol i Portugal

L'empresa, amb seu a Cassà de la Selva, té una facturació semestral de 90 milions d'euros

L'empresa de treball temporal i recursos humans Eurofirms, amb seu a Cassà de la Selva, ha augmentat un 114% la seva activitat a l'Estat espanyol i Portugal, amb un total de 49.767 contractacions gestionades, durant els primers sis mesos d'aquest 2015. Amb una facturació semestral de 90 milions d'euros, Eurofirms encadena el sisè semestre consecutiu de creixement.

Per territoris, Portugal és on Eurofirms ha concentrat el creixement més important, amb un augment del 273% de les contractacions gestionades, respecte al mateix període de l'exercici anterior.

Manuel Jordà, director general d'Eurofirms, assegura que aquests creixements d'activitat i facturació són deguts, principalment, “al creixement de la xarxa d'oficines i la implantació en nous territoris”. La importància del factor presencial queda patent en el cas portuguès, territori on Eurofirms ha duplicat el nombre d'oficines durant el darrer any, i ha passat de quatre a vuit.

Vuit noves delegacions

L'empresa de treball temporal i recursos humans ha posat en marxa vuit noves oficines en el primer semestre de l'any. Per demarcacions, la firma ha iniciat l'activitat en noves delegacions a Burgos (Burgos i Miranda de Ebro), Madrid (Getafe), Toledo (Seseña), Guadalajara (Azuqueca de Henares), Saragossa (La Almunia) i Almeria. A Portugal, Eurofirms ha reforçat la seva activitat a la zona d'Algarve, amb l'obertura d'una nova oficina a la població de Quarteira.

Des del tancament de l'exercici del 2014, la plantilla d'Eurofirms ha crescut un 21% i actualment l'empresa ja dóna feina a 280 persones.

LA FRASE

Els notables augments són deguts, principalment, al creixement de la xarxa d'oficines
Miquel Jordà
DIRECTOR GENERAL D'EUROFIRMS

Catalunya, entre les que més han crescut

En la primera meitat del 2015 les comunitats autònomes de Catalunya, Madrid i València són les que més creixement han tingut a Eurofirms. Per sectors econòmics, els sectors en què hi ha hagut més creixements són l'agrari, la logística i la distribució, la indústria alimentària, el sector de serveis i la indústria auxiliar de l'automòbil. I dels serveis que ofereix Eurofirms, el que més creixement ha tingut és el que està dedicat al treball temporal, especialment destacat en zones de més activitat agrària.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

Lloguers impagables

Barcelona

Els lloguers dels ‘expats’

Barcelona
estats units

La xarxa social de Donald Trump es dispara un 54% en el seu primer dia en borsa

barcelona
ECONOMIA

Sabadell lidera l’acompanyament perquè les empreses no tanquin per manca de relleu

SABADELL
unió europea

La UE acorda eximir els petits agricultors de sancions i controls mediambientals

barcelona

Ajudes per plantes de biogàs a les petites i mitjanes explotacions

vilobí d’onyar
estat espanyol

El govern espanyol compra un 3% de Telefónica a través de la SEPI

barcelona
TURISME

Més reserves per Setmana Santa i amb més antelació a la demarcació de Barcelona

BARCELONA
economia

Boeing canvia de direcció

barcelona