La IV Fira Comercial de la Pobla del Duc supera els 8.000 assistents

El balanç realitzat pels participants en la quarta edició de la fira de la Pobla del Duc ha sigut molt positiu. De fet, l'alcalde de la vila, Natalio J. Navarro, ha qualificat de gran èxit el resultat d'aquesta edició per què han passat més de 8.000 persones durant el cap de setmana, en un recinte en què hi ha hagut parats 75 estands i han superat de sobres les expectatives comercials.

Els assistents han gaudit dels productes de la zona i han conegut les novetats que s'han presentat en el camp de la viticultura de la Vall d'Albaida. També ha congregat nombroses persones la paella gegant cuinada diumenge per a més de 600 persones.

Pel que fa al volum comercial, els botiguers participants es troben ben satisfets pels resultats obtinguts en aquest terreny i, per això, una gran part han anunciat la seua presència en properes edicions.

Per al regidor de Promoció Econòmica de la vila, Josep Blas, «l'objectiu ha sigut cobert per dalt del cap i la fira ajuda molt a promocionar el nostre poble, els nostres productes i els nostre botiguers».



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.