Economia

ExproReus tindrà prop de 200 expositors

La tradicional fira reusenca ha programat desenes d'activitats entre els dies 8 i 12 d'octubre

La tradicional fira ExproReus, que aquest any celebra la 45a edició, tindrà lloc entre els dies 8 i 12 d'octubre. El president de la Cambra de Comerç de Reus, Isaac Sanromà, i el regidor de Promoció Econòmica de l'Ajuntament reusenc, Marc Arza, van indicar ahir que prop de 200 expositors hi seran presents i que, com en altres ocasions, l'automoció tindrà un paper destacat en la cita empresarial. Tots dos van subratllar que la fira reusenca ocuparà 20.000 metres quadrats dedicats a la promoció empresarial.

Sanromà va ressaltar que la gastronomia serà també un dels plats forts de l'ExproReus, ja que se celebrarà el Tasting Village, un espai culinari on els visitants podran degustar les propostes d'una vintena d'expositors. El Tasting Village, a més, romandrà obert un cop l'horari de visita a la resta d'activitats de la fira ja s'hagi acabat. A més, hi haurà tallers de cuina i exhibicions a càrrec de destacats xefs del territori, com és el cas de Xavier Pellicer, excap de cuina del restaurant El Racó de Can Fabes, de Sant Celoni.

Concurs fotogràfic

Marc Arza també va convidar tothom a participar en el concurs fotogràfic que l'organització de la fira ha convocat a Instagram. Els participants podran compartir les fotografies que facin durant la seva estada a l'ExproReus emprant l'etiqueta #jovaigaexproreus.

Amb oferta per a tota la família

L'oferta gastronòmica es completarà amb la 3a edició del saló de pastisseria creativa Cupcake Reus. Hi haurà demostracions i tallers i podrà visitar-se els dies 10, 11 i 12 d'octubre en el marc de les instal·lacions de l'ExproReus. D'altra banda, el dilluns 12 d'octubre, a la fira es farà una competició d'acrobàcies aèries organitzada per l'escola de circ i pole dance Art Move-Studio, de Vila-seca. Trenta-cinc artistes arribats de tot l'Estat prendran part en aquesta exhibició.

El regidor de Promoció Econòmica, Marc Arza, va celebrar també que la fira reusenca sigui un “punt de trobada i diversió” per a tots els públics i que sigui una “cita consolidada i molt atractiva”, que aquest any sortejarà diverses escapades de cap de setmana entre els assistents que hi participin a través de la presència de l'operador turístic buscounchollo.com.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

Desirée Gómez Cardosa,
analista de Tendències Educatives i Innovació de la UOC

“Caldrà oferir una renda bàsica per als exclosos de la IA”

Barcelona
SALUT

La sanitat va crear 7.000 llocs de treball a l’àrea metropolitana

Barcelona

Mutua de Propietarios obre parèntesi per pair compres

Barcelona

Vitaance compromet empresa i empleat amb l’esport i la salut

Barcelona
economia

La pensió mitjana dels catalans creix un 5,06% al juliol i se situa en 1.306 euros

barcelona
economia

Catalunya es manté el 2022 com el tercer territori que més recapta però el desè en recursos rebuts

barcelona
economia

Lleuger descens de l’atur, que se situa en el 9,41%

barcelona
economia

Segon avís de la CE a Espanya per “discriminar” els interins

barcelona
economia

El govern ha destinat 246 milions en ajuts a la indústria des de 2021

barcelona