Economia

La DO Empordà obté dues medalles d'or

Els premis Vinari 2015 distingeixen el Blanc de Vinyes dels Aspres, la garnatxa de la cooperativa d'Espolla i 19 vins més

El Blanc dels Aspres 2013, del celler Vinyes dels Aspres –en la categoria de blancs de pas per fusta–, i el SoliSerena Garnatxa d'Empordà, del Celler Cooperatiu d'Espolla –en la categoria de vins dolços, rancis i de postres–, han obtingut una medalla d'or cadascun en l'edició 2015 dels premis Vinari. Els guardons es van atribuir aquest passat divendres en la gran nit del vi català, que es va celebrar a Vilafranca del Penedès.

En total, són vint-i-un vins de la DO Empordà els que han estat premiats en els Vinari 2015. A més de dues medalles d'or, la DO Empordà s'endú sis Vinari de Plata i tretze Vinari de Bonze (els vins premiats es poden consultar al portal Vadevi.cat ). Enguany, els vins ecològics també hi han estat presents, amb el lliurament dels Premis Vinari Especials a la Producció Ecològica, i entre aquests ha quedat premiat un vi empordanès, l'Espelt Solivent 2014, com a millor negre jove. El Gran Vinari d'Or 2015, que distingeix el millor vi català, ha estat per al Vermell de Peguera 2013 del celler Clos de Peguera. És un vi negre jove, sense criança, de la DO Conca de Barberà, que ha estat el vi més ben puntuat d'entre els 839 presentats.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia