Economia

Dos gironins aspiren al premi Cuiner de l'Any 2015

Vicenç Fajardo, de l'hotel restaurant La Plaça, de Madremanya, i Víctor Gómez, de VidrA, de Sant Feliu de Guíxols, són dos dels cinc cuiners finalistes que aspiren a premi Cuiner de l'Any 2015. Els dos cuiners han estat seleccionats per un jurat professional d'àmbit gastronòmic, i el guanyador, que serà elegit per mitjà d'una votació popular, rebrà el premi el 15 de novembre en el decurs del Fòrum Gastronòmic, que tindrà lloc a Girona del 15 al 17 de novembre. Els criteris en els quals s'ha basat el jurat especialitzat que ha fet la tria dels cinc finalistes són que siguin cuiners emergents, que ofereixin propostes culinàries de qualitat, que utilitzin productes de proximitat, que facin una cuina sostenible i que difonguin aquests valors.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Unió de Pagesos denuncia “l’opacitat” a la Llotja de Reus per fixar els preus de la fruita seca

Reus
economia

El turisme estranger a Catalunya ja s’enfila a xifres d’abans de la pandèmia

barcelona

Cinquanta segons per oferir i aconseguir una feina

Sabadell

Semiconductors per créixer

Barcelona
Montserrat Cerqueda
Degana del Col·legi de Graduats Socials de Barcelona, Girona i Lleida (CGSB)

“Arribarà el dia que no podrem fer la feina per manca de talent”

Barcelona
economia

Treballador autònom: cinc vegades menys de baixa

barcelona

De la crisi de Wall Street a transformar mentalitats

Barcelona
ECONOMIA

Vermut, tapes i DJ per animar la botiga al carrer de Platja d’Aro

PLATJA D’ARO
REGNE UNIT

Starmer plantejarà l’opció de comprimir la setmana laboral en quatre dies

BARCELONA