Economia

Honda invertirà 3,3 milions d'euros en la planta de Montesa

L'objectiu és arribar a produir l'any 2018 fins a 5.000 unitats anuals

Presenta la nova moto de trial 4RIDE

Honda invertirà 3,3 milions d'euros en els pròxims tres anys en la seva fàbrica de Montesa Honda a Santa Perpètua de Mogoda (Vallès Occidental), amb l'objectiu d'augmentar la producció i assolir l'any 2018 les 5.000 unitats anuals produïdes, segons els plans que va explicar ahir la companyia.

El grup consolida d'aquesta manera la seva presa de partit per la planta vallesana coincidint amb el llançament d'una nova motocicleta de trial per a tots els públics, la Montesa 4RIDE, que ahir va presentar oficialment.

Montesa, que enguany celebra el seu 70è aniversari, preveu augmentar un 50% la seva producció durant l'exercici en curs i arribar així a les 1.930 motocicletes produïdes des de Santa Perpètua. A més, per als pròxims exercicis també preveu creixements i poder arribar a les 3.000 unitats el 2016, les 4.000 el 2017 i les 5.000 el 2018. Alhora, vol consolidar les vendes a l'exterior, que ja representen un 86% de la producció de la planta. Des de l'any 2013, les inversions han superat els 1,3 milions d'euros i s'han destinat a la fabricació de quatre nous models.

Marc Serruya, president d'Honda Motor Europe Espanya, va explicar ahir que “des que el 2013 els equips de Montesa Honda van començar a participar en el desenvolupament dels nous models Montesa, s'ha registrat un creixement gradual de les vendes que avala l'encert en l'estratègia d'Honda”.

Des de l'any 2013, Montesa Honda s'ha reconvertit en un centre especialitzat en la producció de components i actua com a proveïdor per a les tres divisions del grup, tant de primers equips com de peces de recanvis. Actualment fabrica quatre models de motocicletes, que s'exporten arreu. El president de Montesa Honda, Koji Sakamoto, emfasitzava ahir “l'aposta d'Honda per la marca Montesa i per la fàbrica, involucrant els departaments tècnics i valorant la qualitat dels productes”.

LA XIFRA

1.930
unitats
fabricarà enguany Montesa Honda a la seva planta de motocicletes de Santa Perpètua de Mogoda.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia