Economia

El president de Med Playa, premiat a Màlaga

Els hotelers reconeixen Codina per la seva trajectòria professional

El president de la cadena hotelera Med Playa, el gironí Narcís Codina i Surós, va ser distingit ahir amb el premi a la trajectòria professional del turisme 2015 que atorga l'Associació d'Empresaris Hotelers de la Costa del Sol (AEHCOS) durant la vuitena edició dels premis. L'entitat, integrada per empresaris del sector de l'hostaleria de la província de Màlaga, reconeix amb aquest guardó la feina en pro del turisme que l'empresari gironí ha dut a terme a la Costa del Sol, on el grup gironí Med Playa disposa de cinc hotels. També es van lliurar els guardons a TUI Thomson UK –recollit per Mark Hall– en la categoria d'empresa del sector turístic, i a María Barranco en la categoria de personatge malagueny. L'acte va tenir lloc a l'històric hotel Pez Espada de Torremolinos, un dels cinc establiments que la cadena hotelera gironina té a la província de Màlaga.

Codina va expressar el seu agraïment pel reconeixement i va assenyalar que el vol compartir amb “els socis, els directius i, sobretot, amb els treballadors de la cadena Med Playa, sense la feina i la dedicació dels quals aquest projecte no hauria estat possible”. El president de la cadena hotelera gironina va destacar que amb els cinc establiments que Med Playa té a la Costa del Sol s'atenen uns 2.500 clients i es generen 450 llocs de treball fixos. “Com a complement a l'explotació hotelera, Med Playa és l'únic accionista de la Lavandería Hotelera Andaluza, a Archidona, que té uns 90 treballadors”, va afegir-hi.

En el seu discurs, Narcís Codina va deixar constància que en els 44 anys que han transcorregut des que va arribar a la Costa del Sol han rebut “un tracte cordial de tots els estaments oficials”, i va posar èmfasi en el potencial turístic que té aquesta zona d'Andalusia

El grup gestiona 16 hotels i va tenir l'any 2014 una facturació de més de 77 milions d'euros. La cadena disposa de més de 8.000 places hoteleres i té 1.400 treballadors.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

economia

La pensió mitjana dels catalans creix un 5,06% al juliol i se situa en 1.306 euros

barcelona
economia

Catalunya es manté el 2022 com el tercer territori que més recapta però el desè en recursos rebuts

barcelona
economia

Lleuger descens de l’atur, que se situa en el 9,41%

barcelona
economia

Segon avís de la CE a Espanya per “discriminar” els interins

barcelona
economia

El govern ha destinat 246 milions en ajuts a la indústria des de 2021

barcelona

Figueres acollirà per primer cop el Fòrum Gastronòmic Ciutat per al públic general el 5 i 6 d’octubre

FIGUERES

Es preveu que el 36 per cent de la producció catalana de poma es culli a Girona

GIRONA

La Cambra de Comerç de Barcelona avisa que el turisme “no pot tenir un creixement infinit”

Barcelona

L’empresa de reciclatge ACIN compra l’antiga tèxtil Nylstar per 8 milions

blanes