Economia

Codorníu i Paco Pérez busquen l'excel·lència

S'alien per dos anys per “revolucionar” la simbiosi entre el cava i l'alta gastronomia

El xef del restaurant Miramar, de Llançà, col·laborarà durant dos anys amb els enòlegs de Cordorníu, la marca líder en el sector el cava, en un projecte d'I+D que té com a objectiu “revolucionar” el món del cava aplicant-hi l'esperit creatiu innovador present a l'alta cuina dels nostres dies. Per fer-ho, tota la maquinària creativa dels equips de Paco Pérez i de Bruno Colomer, el cap d'enologia de Codorníu, s'uniran en diverses sessions de treball, que començaran a principi del 2016 i que “possiblement veuran la llum a partir del 2017”. “Els resultats de la recerca han de servir per acostar el món del cava al gastronòmic a nivells encara per explorar i per descobrir sinergies que acostin encara més l'univers de Codorníu al consumidor.”



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

economia

Tortosa anuncia una congelació dels impostos pel 2025

Tortosa
Economia

Draghi posa deures a la UE

Brussel·les
Iris Triola
Pescadora de la confraria de Blanes i membre de l’Associació Dones de la Mar

“El peix és l’última proteïna salvatge que ens queda”

Blanes

Applus gestionarà durant 25 anys l’Institut d’Investigació de l’Automòbil aportant 800 milions

SANTA OLIVA
economia

El lloguer d’una habitació a Barcelona s’enfila als 638 euros al mes a l’agost

Barcelona
economia

Primera aturada parcial al Trambaix amb seguiment “total”, segons els sindicats

Barcelona

El sector de la garrofa planta cara a la marginalitat

Barcelona
Montserrat Peñarroya
Experta en màrqueting digital i negocis digitals, autora d’”Estratègies d’èxit per a empreses culturals”

“L’associació ajuda l’empresa cultural a sobreviure”

Sabadell
DE MEMÒRIA

Virtuts

PROFESSOR DE POLÍTICA ECONÒMICA DE LA UB (1967-2016)