Economia

economia

Vaga indefinida a Seat Components contra els trasllats

Els treballadors de la planta de Seat Components al Prat de Llobregat (Barcelona) van començar ahir una vaga indefinida per protestar contra el trasllat forçós de 50 treballadors a la factoria de Seat a Martorell. Tant el secretari general de la secció sindical de CCOO de Seat Components, Carlos Montías, com representants de la UGT van explicar que l'aturada de la producció està sent total a la planta, amb un seguiment de la vaga que va ser del 100% entre els treballadors.

La vaga té com a objectiu pressionar l'empresa perquè es faci enrere en la seva decisió de traslladar els treballadors a Martorell, mesura que, segons els sindicats, va comunicar l'últim dia laborable abans de les festes de Nadal. Fonts de Seat van explicar que els trasllats estan previstos al conveni en cas de necessitats de la producció, i que van ser comunicats als representants de la plantilla al novembre, a més de recordar-los-ho abans de les vacances nadalenques. El comitè d'empresa rebutja que hi hagi excedent de personal a la factoria del Prat, on actualment treballen 1.100 treballadors, i diu que, malgrat que hi ha hagut converses per un previsible descens de la producció, la fàbrica farà 30.000 unitats Skoda.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia