figueres
Amplien l'escorxador de l'Alt Empordà
L'escorxador comarcal de l'Alt Empordà s'ha ampliat amb l'objectiu que hi pugui haver una línia de sacrifici i especejament en calent de porcí i un espai per a l'elaboració d'embotits. Les obres, executades per l'empresa Carns Figueres, que té una concessió administrativa per explotar aquestes instal·lacions, han suposat una inversió d'uns dos milions d'euros i es calcula que donaran feina, directament o indirectament, a un centenar de persones. El president del Consell Comarcal, Ferran Roquer, acompanyat pel conseller comarcal de Serveis Tècnics, Pere Moradell, va visitar les instal·lacions per conèixer sobre el terreny aquesta ampliació, que entrarà en servei de forma progressiva aquest any. Les noves instal·lacions complementen l'activitat d'escorxador i de magatzem frigorífic, entre altres serveis, que ofereix l'escorxador. L'equipament s'ha ampliat 1.647 m² i ocuparà 4.465,81 m².