Economia

Sant Adrià torna a intentar omplir les parades buides del nou mercat

El primer concurs d'adjudicació de parades del nou mercat municipal de Sant Adrià només va servir per omplir la meitat de l'espai. Ara l'ajuntament ho torna a intentar i avui surt publicada al Butlletí Oficial de la Província la segona convocatòria del concurs per mirar de trobar concessionaris interessats a fer-se càrrec de les disset parades que encara no s'han adjudicat. Els interessats podran presentar les seves ofertes a partir de demà i fins al 4 de març.

Els setze concessionaris que tenen parada adjudicada ja han començat a presentar els projectes que l'ajuntament ha d'aprovar com a pas previ al muntatge al mercat. Per aquest motiu, la inauguració, prevista pel mes de març, es tornarà a endarrerir mentre els concessionaris de la vela provisional del mercat es queixen del deteriorament de les instal·lacions, que fa que el volum de vendes cada cop sigui més baix. La regidora d'Urbanisme, Ruth Soto, manté que la data d'inauguració de l'equipament, que està acabat des del setembre, es consensuarà amb els paradistes i Mercadona, que instal·larà un supermercat a la primera planta del nou mercat.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.