Economia

Mantenen la vaga a Bacardi per l'“enrocament” de la direcció

Els treballadors de Bacardi van decidir ahir en assemblea, amb el 95% dels vots a favor, mantenir per avui també la convocatòria de vaga pel que consideren un “enrocament” de la direcció en les seves propostes. La multinacional ha anunciat el tancament de la planta productiva i d'embotellament de Mollet del Vallès i l'acomiadament de 82 persones, i els sindicats temen que sigui l'inici del tancament de les instal·lacions. Segons expliquen des del comitè, paral·lelament a l'expedient de regulació, la companyia està reestructurant el grup a escala mundial, deslocalitzant departaments a centres de serveis compartits.

Els treballadors es concentraran aquest matí davant les portes del Parlament i està previst que el comitè es reuneixi al migdia amb alguns membres de la comissió d'Empresa de la institució per tal d'exposar la situació i demanar que el govern intercedeixi davant la multinacional en favor dels llocs de treball. La reunió entre el comitè d'empresa i la direcció de Bacardi es va tancar ahir sense cap acord i ni tan sols cap progrés davant l'immobilisme de la companyia, segons l'opinió dels sindicats.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia