Economia

Conveni de tres anys per a la Fira de Mollerussa

Fira de Mollerussa i els fabricants de maquinària agrícola Femel i Apricma han renovat per tres anys més la col·laboració, en aquest cas enfocada principalment a potenciar la internacionalització del certamen de Sant Josep, que aquest any celebra la 144a edició.

El president d'Apricma, Eduard Abella, va destacar ahir que les empreses de Lleida que fabriquen maquinària agrícola estan a “l'elit” del sector i que actualment més del 30% de la producció se'n va a fora. És per aquest motiu que va remarcar la necessitat de fer que fires com ara la de Sant Josep tinguin presència internacional.

L'alcalde de Mollerussa i president de la fira, Marc Solsona, va destacar que, dels més de 280 expositors que participen a la fira, entre 40 i 50 hi assisteixen a través de Femel i Apricma, per la qual cosa ha remarcat que la “fortalesa que aporten s'ha de tenir en compte”.

La 144a Fira de Sant Josep començarà el dijous 17 de març i s'allargarà fins al diumenge 20.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia