Economia

economia

La Seat contractarà seixanta empleats procedents d'ETT al mes de maig

Al maig la Seat contractarà seixanta empleats procedents d'empreses de treball temporal (ETT). Amb aquesta acció es culmina l'acord firmat entre la direcció i els sindicats UGT i CCOO del desembre passat que va suposar la contractació de cent empleats al gener, segons van confirmar fonts sindicals i de l'empresa.

Al desembre el grup automobilístic va informar que els cent contractes nous responien a necessitats estructurals de producció i va assenyalar que al nombre es podria ampliar fins a 160 segons l'evolució de l'activitat, cosa que s'ha confirmat per la bona marxa de les vendes.

En un comunicat, CCOO va considerar que el moment de creixement actual del negoci de la Seat també ha de servir per firmar un conveni col·lectiu que reconegui el compromís i els sacrificis que els treballadors han assumit amb diverses mesures encaminades “a un repartiment més just dels beneficis”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia