Economia

L'Ennatura't porta aquest any més de 140 activitats

Es fa el mes de maig i va dirigit a famílies, amants de l'aventura i esportistes

Hi ha activitats gratuïtes i les de pagament van dels 3 als 40 euros

La segona edició del festival d'activitats a la natura Ennatura't, que se celebra durant el mes de maig a les comarques gironines, inclou més de cent quaranta activitats organitzades per 50 empreses “que permetran a un públic molt ampli gaudir de la natura d'una altra manera”. Creat pel Club Natura i Turisme Actiu del Patronat de Turisme Costa Brava Pirineu de Girona, el festival “vol sensibilitzar i despertar l'interès de ciutadans i visitants pels recursos i atractius naturals
del territori gironí en el vessant turístic i sostenible”.

Les activitats del festival Ennatura't van dirigides a famílies, amants de l'aventura, aficionats a la bicicleta, esportistes de tota mena –des d'experts fins a debutants– i els que cerquen la cultura per conèixer millor la història del territori. Hi ha activitats gratuïtes i les de pagament poden anar dels 3 euros als 40 euros com a màxim. Les activitats especials i les estades de cap de setmana i de llarga durada tenen uns preus que se situen entre els 80 euros i els 250 euros. Però totes les activitats incorporen un descompte o una promoció que els dóna un valor afegit. “Tot plegat és el marc idoni per despertar l'interès d'un públic molt divers disposat a capbussar-se en una destinació que ofereix experiències úniques i descobrir el territori gironí d'una manera diferent”, expliquen des fonts del Patronat de Turisme Costa Brava.

Ambaixadors d'excepció

L'Ennatura't d'enguany disposa d'ambaixadors d'excepció, com ara Nan Oliveras, Marc Pinsac i Albert Corominas, que segons va explicar ahir la vicepresidenta del Patronat de Turisme, Marta Felip, “realcen la funció que té el festival d'activitats a la natura”. Felip va assegurar ahir durant la presentació del festival a la premsa que es va fer a Banyoles que entre els objectius de l'Ennatura't hi ha el de desestacionalitzar el turisme, reivindicar el paisatge que hi ha a les comarques gironines i també la reactivació econòmica del territori gironí.

Entre les propostes d'enguany hi ha una ruta amb Burricleta pel Parc Natural del Montgrí, una sortida amb embarcació de pesca a Roses, el dia del submarinisme no iniciat, Bird and Bike a Castelló d'Empúries i descobrir l'estany de Banyoles en caiac. També aprendre a fotografiar mentre es camina per les basses d'en Coll (Aiguamolls de l'Empordà), entre d'altres.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el darrer article gratuït dels 5 d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia