Bellreguard trau suc de la taula redona realitzada al voltant de l'agricultura i la seua situació actual

La regidoria de Promoció Econòmica, Agricultura, Turisme, Industria i Comerç ha convocat algunes persones del poble a una taula redona per tractar temes relacionats amb la agricultura i la seua situació actual. A l'acte va ser convidat el diputat socialista a les Corts Valencianes, Antoni Lozano, que, a més de polític, és llaurador en actiu i un coneixedor del món agrícola valencià.

Els assistents a aquesta taula redona han tingut l'oportunitat d'escoltar les reflexions i valoracions sobre la realitat actual del camp valencià i participar posteriorment en un debat que perseguia la concreció d'algunes accions possibles que, des de l'àmbit local, poden realitzar-se per avançar en la millora de l'agricultura. Han sigut tractats temes tan diversos com la situació del cultiu i del comerç de la taronja, cultius alternatius, l'agricultura biològica, com potenciar l'autoconsum de taronja i el seu suc a les escoles i a la nostra societat en general.

Altres temes que també han sigut tractats tenen relació amb l'abandó d'algunes explotacions i les alternatives per a evitar-ho, la recuperació del patrimoni relacionat amb l'agricultura per convertir-lo en producte turístic i cultural mitjançant la creació de rutes a la marjal, l'avanç en el projecte de recuperació de la casa de Paloma i l'ambiciós objectiu de convertir aquesta alqueria en centre d'interpretació de la taronja.

En aquesta reunió també s'ha parlat sobre com adoptar la filosofia de poble tranquil dins la xarxa Città slow perquè els nostres valors culturals i tradicionals i la forma d'entendre l'estil de vida, siga respectuós amb el medi ambient i forme part de la formació dels més menuts.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
economia

Els contractistes d’obres lamenten que la construcció continuï perdent pes a l’economia catalana

barcelona
HABITATGE

Més de mil euros de lloguer per un pis a dotze pobles del Maresme

Mataró
ECONOMIA

Els esports nàutics atrauen més turisme estranger a Barcelona

Barcelona

ITC guanya potència amb l’entrada en el grup Verder

Santa Perpetua de Mogoda
Carmen Sánchez
Directora del Consorci de teràpies digitals DTx

“«Start-ups» de noves teràpies digitals han hagut de marxar”

Barcelona

Sense ensurts en l’estratègia a borsa d’aquí a final d’any

Barcelona
ECONOMIA

Les exportacions creixen un 6,1% al Camp de Tarragona i les Terres de l’Ebre però el balanç segueix negatiu

Tarragona

Les exportacions gironines s’alenteixen al maig

GIRONA
economia

Les exportacions creixen un 2,2% i superen els 9.200 milions al maig

barcelona