Economia

economia

turisme

Els hotels de la Costa Daurada central es renoven

El parc hoteler ha invertit 65 milions en reformes i millores

L'arribada de Ferrari Land ha animat el sector

La majoria d'hotels de la Costa Daurada central han dut a terme, en els darrers dos anys, reformes i millores per valor d'uns 65 milions d'euros. El president de l'Associació Hotelera Salou-Cambrils-la Pineda, Eduard Farriol, destaca: “El parc hoteler està bastant al dia i els nostres clients es troben unes instal·lacions modernes.” Les reformes van encaminades a augmentar els estàndards de qualitat de l'oferta hotelera i donar nous serveis al visitant. Les millores han estat diverses, des d'habitacions, cuines o cambres de banys fins a reformes de recepcions i façanes.

Alguns dels hotels reformats han passat de tenir tres estrelles a tenir-ne quatre, com ara l'Oasis Park. Altres instal·lacions que s'han millorat són les de la cadena Oh!tels. També destaquen les reformes als 28 hotels de l'àmbit del carrer Carles Buigas, la zona lúdica de Salou.

Per la seva banda, el president de la Federació Empresarial d'Hostaleria i Turisme de la Província de Tarragona, David Batalla, remarca: “Avui podem dir que tenim una oferta d'allotjament [hotels i apartaments] renovada, i els millors càmpings.” Farriol també destaca pel que fa a l'arribada de Ferrari Land: “Si volem sumar, hem de fer reformes i posar-nos al dia.” Durant una visita feta en alguns d'aquests hotels, l'alcalde de Salou, Pere Granados, va felicitar la part privada “per l'esforç inversor” i va assegurar que “la zona de Carles Buigas quedarà beneficiada per un canvi d'imatge i renovació”.

L'ocupació pel pont

D'altra banda, l'Associació Hotelera Salou-Cambrils-la Pineda preveu per aquest pont una ocupació d'entre el 85% i el 90%. La majoria de visitants seran catalans, britànics, francesos, holandesos i belgues.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.