Economia

economia

empresa

Casa Tarradellas va facturar 859 milions d'euros l'any 2015

L'empresa líder en pizzes i masses refrigerades assoleix un creixement total del 6,3% respecte a l'exercici anterior

L'any 2015 es va tancar per a Casa Tarradellas amb una facturació de 859 milions d'euros, una xifra que representa un creixement del 6,3% respecte a l'exercici anterior. L'empresa, amb seu a Gurb, líder en producció de pizzes i masses refrigerades, espetec i llescats carnis, manté la tendència alcista dels últims anys, sobretot des que el 1998 va llançar la seva primera pizza fresca al mercat, categoria en què Casa Tarradellas es manté al capdavant.

La inversió més important que aquesta empresa fa aquest any és l'ampliació del seu centre de producció de farina, al qual destina deu milions d'euros. Amb aquestes obres, que Casa Tarradellas preveu tenir acabades a finals d'any, la capacitat de producció es duplicarà i passarà de 200 a 400 tones de farina diàries. Des que el 2010 Casa Tarradellas va posar en marxa la planta de farina –amb un molí propi i un centre d'investigació–, l'empresa fa un èmfasi especial en els ingredients amb què elabora els seus productes. El seu objectiu és treballar amb una farina en òptimes condicions i controlar tot el procés, des de l'elecció del blat (en bona part de cultius de proximitat i cooperatives) fins a la seva fermentació. En el recent llançament de la pizza rústica de pollastre, per exemple, s'utilitza farina de gra sencer, la qual cosa aporta una textura similar a la fogassa de pa.

Casa Tarradellas forma part del Top 25 del rànquing del 2016 de l'estudi independent sobre empreses més ben valorades del Reputation Institute. Aquest informe sobre reputació valora no només l'oferta competitiva dels productes sinó també el comportament ètic i responsable de la companyia. La millora dels processos productius i la innovació han fet que, des de finals dels anys noranta, Casa Tarradellas sigui pionera a l'Estat espanyol en pizzes fresques, producte que al seu sector va suposar una autèntica revolució ja que fins llavors al mercat només hi havia les pizzes congelades. En aquest moment, a més de les pizzes fresques, l'empresa osonenca també disposa en la seva oferta de refrigerats d'una gamma de bases per poder preparar receptes de pasta de full, brisa, pizzes al gust del consumidor i Mixtos (sandvitxos farcits).

LA XIFRA

10
milions
d'euros és el que inverteix Casa Tarradellas aquest any en la nova planta de producció de farina.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

economia

Les exportacions gironines creixen un 11% i les vendes arriben als 706 milions

girona
Orient Mitjà

S&P rebaixa la nota del deute d’Israel per l’escalada de la tensió a la regió

barcelona
economia

L’Íbex baixa un 0,8% per les tensions a l’Orient Mitjà

barcelona
EMPRESA

Carme Torras, premi Manel Xifra a la transmissió de coneixement tècnic i tecnològic

GIRONA
economia

El Port de Mataró acollirà el primer Saló Internacional Nàutic amb una trentena d’expositors

mataró

Reempresa evita el tancament de 440 empreses gironines durant l’última dècada

girona
economia

Henkell Freixenet creix un 4,1% l’últim any assolint 1.230 milions d’euros de facturació

sant sadurní d’anoia
medi ambient

Part de les vinyes del Penedès, en perill de mort, per la sequera

VILAFRANCA DEL PENEDÈS
Economia

L’acord perquè Chery fabriqui vehicles a l’antiga Nissan es signarà divendres

barcelona