Economia

Economia

Posen en marxa el segon hotel d'Alella

Es tracta d'un establiment de quatre estrelles de la cadena Arrey situat a l'antiga seu de les Caves Signat

Alella ja disposa del segon hotel al municipi. Es tracta d'un establiment de quatre estrelles situat a l'antiga seu de les Caves Signat, coneguda com can Balcells.

L'hotel Arrey-Alella, del grup Arrey Hotels, obrirà les portes dilluns i té 37 habitacions, un restaurant obert al públic i espais per organitzar activitats empresarials. Segons els seus responsables, el nou complex pretén conservar i potenciar la connexió amb el municipi i el món del vi i del cava, apostant pel turisme enològic i oferint-se com a espai de dinamització econòmica per a Alella i el seu entorn. L'hotel ha suposat una inversió de 4,5 milions d'euros i la creació de quinze llocs de treball directes, contractats amb la col·laboració de l'Ajuntament.

Les obres de rehabilitació i restauració han convertit l'antiga casa senyorial en l'element central del recinte, tot respectant el disseny de l'estructura original. Antigament, can Balcells era coneguda com la “casa Xina” per la forma de les teulades de la torre, que recorden les pagodes dels temples orientals. Els preus de les habitacions van des dels 89 euros per nit fins als 190 euros, sempre amb l'esmorzar inclòs.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia