Economia

Treballs a contrarellotge per l'inici de temporada al passeig d'Empuriabrava

Els locals de restauració de l'edifici Girasol, al centre del passeig, encara estan en obres

Avui comencen les activitats esportives d'estiu a la platja

Les màquines i els operaris treballen a contrarellotge al passeig d'Empuriabrava per deixar els locals de restauració de la platja a punt per començar la temporada, però es va just de temps. L'Ajuntament va connectar els serveis i arreglar la teulada, i ara són els nous concessionaris d'aquests locals que han d'acabar d'adequar els espais. “Sabíem que aniríem tard, es va fer tard i malament”, diu l'alcalde, Salvi Güell, referint-se a la licitació dels set locals del passeig que va tramitar l'anterior govern. Amb tot, Güell afegeix que ara cal fer el màxim per començar la temporada, i confia que per Sant Joan tot estarà a lloc. És a la part central del passeig, a l'edifici Girasol, que es va tard: la gelateria hauria de poder obrir aviat, la pizzeria potser quedarà pendent uns dies més abans de poder-ho fer. En aquest conjunt, dos espais quedaran buits i es tornaran a oferir després de l'estiu.

L'alcalde explica que pel que fa la resta dels serveis i activitats de platja, que depenen de l'Ajuntament, tot estarà a punt perquè comenci la temporada: aquesta setmana havia de començar el nou asfaltatge de part del passeig i en els propers dies s'instal·larà el mòdul d'activitats esportives, dos mòduls de lavabos i el del serveis de Creu Roja.

Nova escola de rem

Avui dissabte es presenta en societat la nova escola municipal de rem i una nova disciplina al municipi, el rem en banc mòbil. També s'engegarà la segona temporada de l'escola municipal de vela. Per a l'ocasió, avui s'ha programat una matinal d'activitats aquàtiques a la desembocadura de la Muga per part de l'escola municipal de vela i el Club Xon's Rem Empuriabrava, entre els quals s'impartiran gratuïtament el sup, el caiac, el rem en banc mòbil i banc fix. D'altra banda, el servei de zona blava també ha entrat en funcionament a Empuriabrava aquesta setmana, i aquest també és un altre senyal inequívoc que la temporada d'estiu ja comença.

Trasllat de l'oficina de turisme

Des del 15 de juny l'oficina de turisme del centre històric de Castelló d'Empúries (situada fins ara a l'Ecomuseu-Farinera), s'ha traslladat al destacat edifici medieval de la Llotja
(s. XIV) a la plaça dels Homes. L'Ajuntament preveu així augmentar les atencions als visitants, dinamitzar el teixit comercial i augmentar la visibilitat de l'oficina de turisme. A més de l'oficina del centre cívic d'Empuriabrava, durant el juliol i l'agost també estarà obert un punt d'atenció al visitant al centre de serveis, a l'entrada de la marina.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.