Economia

L'empresa Iniciativa Exterior 3i obre una sala d'exposició de 2.000 m²

L'espai, situat a Sarrià de Ter, està dedicat a professionals del sector amb l'exhibició de quatre marques reconegudes de mobles d'exterior

L'empresa altempordanesa Iniciativa Exterior 3i, dedicada a la importació, disseny i distribució de mobiliari exterior a escala mundial, ha inaugurat un nou showroom professional –una sala d'exposició– de més de 2.000 m² a Sarrià de Ter. Amb aquest nou espai, l'empresa fa un “salt qualitatiu important” amb l'objectiu de donar resposta a les exigències d'un mercat cada vegada més competitiu, oferir un millor servei i possibilitar un coneixement a fons de tots els seus productes i col·leccions als professionals del sector –arquitectes, dissenyadors i interioristes, entre d'altres–.

A la nova sala, s'hi exposen dissenys de quatre reconegudes marques de mobiliari exterior: Cane Line (de la qual IE3i té la distribució exclusiva a l'Estat espanyol), Gardenart i Tres-i (distribució exclusiva a l'Estat espanyol, Portugal, França i Centreeuropa), i Calma, la marca de mobiliari pròpia d'Iniciativa Exterior, de distribució mundial.

D'entre els productes exposats destaca el para-sol OM, premi Red Dot Award Best of the Best 2015, dissenyat pel banyolí Andreu Carulla per la marca Calma. Gràcies a un original mecanisme de bloqueig automàtic, pot adoptar diferents configuracions estètiques. Els professionals també poden descobrir SRA, un innovador sistema per seure que s'adapta a diferents estructures sense necessitat de fixacions ni mecanismes, també dissenyat per Carulla.

En la inauguració, hi ha assistit Andreu Carulla; Ricard Vicens, responsable creatiu de la marca altempordanesa, i Àngel Serra, responsable del showroom.

LA FRASE

El nou espai té com a objectiu donar respostes a les exigències del mercat
Responsables d'IE3i

LA XIFRA

10.000
metres quadrats
és l'espai de les instal·lacions logístiques de què l'empresa disposa a Vilamalla.

Desenvolupa col·leccions pròpies

Iniciativa Exterior 3i és una empresa dedicada a la importació, disseny i distribució de mobiliari i decoració per a l'hàbitat exterior. Des de 1994, distribueix en exclusiva algunes marques més rellevants del sector, com ara Carne Line i Gardenart, i des del 2004 desenvolupa projectes i col·leccions pròpies, sota la marca Calma. Actualment, l'empresa disposa d'unes instal·lacions logístiques d'uns 10.000 m² a Vilamalla, on té la seu.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia