Economia

Més de cent comerços, a l'Open Night de divendres a Mollerussa

Més d'un centenar de comerços adherits a l'associació Mollerussa Comercial participaran en la cinquena edició del Mollerussa Open Night, que tindrà lloc al centre de la ciutat la nit de l'1 de juliol. L'entitat ha aconseguit superar la xifra de participació de l'any passat –en què es va arribar als 88 establiments– i aconsegueix que l'esdeveniment se situï com el més important de l'any a la ciutat des del punt de vista comercial, segons va dir ahir el president de Mollerussa Comercial, Àlex Català.

El cinquè Open Night coincidirà aquest cop amb l'inici oficial de la campanya de rebaixes d'estiu. El vicepresident de Mollerussa Comercial, Enric de la Serna, va explicar que la intenció és que la iniciativa es converteixi en la “festa de les rebaixes”. Entre les activitats previstes, s'incorpora un campionat de botifarra benèfic que serà impulsat pel Centre d'Iniciatives Solidàries Ángel Olaran. La festa començarà a les nou del vespre amb el tradicional Running Open Night i hi haurà un espectacle de dansa del ventre i un altre d'humor. Tot plegat fins a les dotze i un minut, quan s'obriran de nou les botigues fins a les tres de la matinada.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia