Economia

Editen una guia de La Cuina de l’Empordanet

La Cuina de l’Empordanet va presentar ahir al matí al restaurant Bo.TiC de Corçà la seva nova guia amb l’assistència dels xefs dels divuit restaurants que formen part del col·lectiu gastronòmic empordanès. La nova publicació conté novetats respecte a la guia que es va editar ara fa dos anys. El disseny, n’és una, ja que s’ha donat prioritat a la qualitat de les fotografies, centrades a donar protagonisme als xefs, als seus plats i als paisatges que rodegen els restaurants. Quant als continguts, s’han revisat i s’ha donat entrada a dos nous restaurants: el Saó de Fonteta, dirigit per Vicenç Fajardo –president del col·lectiu–, i el Diferent de Begur, amb Marc Caner al capdavant.

La guia, que s’ha editat en dues versions: una en català i francès i l’altra en castellà i anglès, serveix per donar a conèixer i promocionar els restaurants que integren el col·lectiu. A més, la publicació de La Cuina de l’Empordanet també és una eina útil per als informadors turístics de la zona, ja que es distribueix en oficines de turisme i altres punts d’informació. La guia no només està pensada de cara als visitants i turistes, sinó també per al client local.

La Cuina de l’Empordanet és un col·lectiu gastronòmic que aplega un grup de professionals de la cuina i la restauració, i que treballa en la difusió de la cuina del Baix Empordà i dels seus voltants.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

Economia

El govern espanyol veta l’opa de l’hongaresa Magyar Vagon sobre Talgo

Barcelona
ECONOMIA

Mollerussa bonifica 58 propietaris de pisos cedits per a lloguer social

Mollerussa
Economia

El BBVA participa a la Barcelona KDD, la principal conferència internacional de científics de dades

Barcelona

Una vintena de restaurants participaran a l’Enfiga’t durant aquest setembre

FIGUERES
economia

La collita de sal del delta de l’Ebre es preveu “molt bona”

La Ràpita
ECONOMIA

Barcelona va superar l’ 1,9 milions de creueristes entre gener i juliol

Barcelona

Set petits productors d’ous ecològics creen la cooperativa La Dotzena

GIRONA

Creixen les iniciatives per fer escalar l’economia als Pallars

Barcelona
Daniel Altimiras
President del centre tecnològic Eurecat

“La pime té encara molt recorregut a fer en R+D+I”

Barcelona