Economia

infraestructures i serveis

Recuperen el mercat de Cala Millor, a Son Servera

Se celebra cada dissabte, a la tarda i al vespre

Es torna a fer coincidint amb la festa major

Son Servera recupera els tradicionals mercats que se celebraven els dissabtes, a la tarda i al vespre. La reestrena es farà aquest dissabte, coincidint amb les festes de la mare de déu dels Àngels.

El mercat estrena nova ubicació. A partir d'ara s'instal·larà a la plaça Mallorca enlloc de l'emplaçament habitual, a l'avinguda Juan Servera Camps.

El mercat es va deixar de fer ara fa un any. Aleshores, l'ajuntament el va anul·lar arran de les obres de rehabilitació de l'avinguda que l'acollia. Es tractava d'una suspensió temporal. Tot i això alguns comerços i establiments hotelers van demanar-ne l'anul·lació definitiva, i fins i tot el regidor de Comerç, Pep Álvarez (Independents) va portar la proposta al ple. La corporació, però, no hi ca donar el vistiplau.

El mercat es mantindrà tot l'any.

Fi de festa

Les festes de la mare de déu dels Àngels s'acaben avui. Al matí, la platja petita de Cala Millor es convertirà en un parc aquàtic. A la tarda, hi ha missa, i a la nit el tradicional ball de bot obert, a la parròquia de la mare de déu dels Àngels, al carrer Rafalet.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.