Economia

La Caixa guanya 773 milions en el primer trimestre

Durant el període de gener a març el grup ha registrat un marge d'explotació de 1.022 milions d'euros

El grup La Caixa ha guanyat 773 milions d'euros en el primer trimestre de l'any, un 69,8% més que en el mateix període del 2006.

Segons ha informat avui l'entitat d'estalvi que presideix Ricard Fornesa, durant aquest perípde s'ha registrat un marge d'explotació de 1.022 milions d'euros fins al març, un 53,2% més, i un marge ordinari de 1.772 milions d'euros, fet que suposa un augment del 34,9% respecte als primers tres mesos de l'any passat.

Bona part dels beneficis del primer trimestre es deuen als 220 milions de resultats extraordinaris que han generat les plusvàlues netes obtingudes per la venda de l'1,1% de la seva participació en l'empresa francesa i serveis Suez.

Sense aquestes plusvàlues obtingudes en els tres primers mesos del 2007, el resultat del grup hauria augmentat un 34,3%, arribant fins als 553 milions d'euros, la qual cosa llança un rendiment sobre recursos propis del 19,5%, amb una millora del 0,8%.

De la seva banda, els recursos totals de clients se situen en 204.176 milions d'euros (un 18,7% més), amb creixements de l'activitat minorista i de l'activitat institucional.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.