Economia

Blackstone compra els hotels Hilton per 19.082 milions

El consell d'administració del grup Hilton ha aprovat la transacció, que es preveu tancar el quart trimestre d'aquest any

El grup privat d'inversió Blackstone ha aconseguit arribar a un acord per comprar la corporació hotelera Hilton per uns 26.000 milions de dòlars (19.082 milions d'euros). En concret, i segons ha informat la mateixa companyia, l'acord contempla el pagament de 47,5 dòlars (34,8 euros) en efectiu per cada acció de la cadena hotelera, xifra que suposa una prima del 32% respecte al preu al qual van tancar ahir les seves accions a la Borsa de Nova York.

El consell d'administració del grup Hilton ha aprovat la transacció, que es preveu tancar durant el quart trimestre d'aquest any, un cop aconseguit el vistiplau dels seus accionistes.

El grup Blackstone és propietari de més de 100.000 habitacions hoteleres repartides en establiments de diverses categories a Europa i els Estats Units. La cadena Hilton compta amb més de 2.800 hotels a 76 països d'arreu del món.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.