Alerta de l’hostaleria de Palamós per la falta de personal
L’Associació pel Foment Empresarial admet que és un problema real
L’hostaleria de Palamós s’enfronta una temporada més a un problema que ja és recurrent els últims anys –abans de la pandèmia– per contractar personal. L’Associació pel Foment Empresarial del Comerç i el Turisme de Palamós, Fecotur, que té 45 restaurants en la seva llista d’associats, alerta d’aquest fet. El seu president, Toni Bachiller, admet en declaracions a Ràdio Palamós que la falta de personal és un problema molt real. Hi ha establiments que es plantegen reduir horaris i nombre de taules davant la impossibilitat de trobar prou personal per donar el servei adequat. D’altres s’hauran de conformar amb aprenents o amb personal menys qualificat. Els millors professionals estan col·locats des de fa temps i, amb el mes de juny ja començat, qui vulgui trobar un cuiner, un ajudant, un cambrer o fins i tot un rentaplats ho tindrà molt i molt difícil.