Economia

Spanair manté avui la cancel·lació de 23 vols

Els vols cancel·lats tenen el seu origen o destí a Barcelona o Madrid i afecten enllaços amb València i Alacant

Spanair manté per avui la cancel·lació de 23 vols, malgrat que els tripulants de cabina ja han desconvocat la vaga que volien realitzar durant aquesta jornada, davant la falta de temps per tornar a programar les operacions. En concret, i segons ha informat la mateixa aerolínia, els vols cancel·lats es poden consultar a través de la seva pàgina web, tenen el seu origen o destí a Barcelona o Madrid i afecten enllaços amb València, Alacant, Vigo, Màlaga, Bilbao i Sevilla.

En aquest context, Spanair es compromet a oferir als seus clients “totes les facilitats respecte a canvis en les seves reserves o reemborsament dels seus bitllets”. La resta de vols que no estan inclosos en aquesta llista que facilita la companyia continuaran operant amb “absoluta normalitat”, així com els vols que l'aerolínia ofereix en codi compartit operat pels seus socis.

La companyia ha posat a disposició dels seus passatgers tota la informació sobre la programació de vols en la seva pàgina web (veure enllaç extern al costat de l'article) o trucant a la central de reserves de la companyia, al 902 13 14 15, així com en les oficines de vendes d'Spanair o en les agències de viatges.

El Sindicat Independent de Tripulants de Cabina de Passatgers de Línies Aèries (SITCPLA) i el Sindicat de Tripulants d'Auxiliars de Vol de Línies Aèries (Stavle) van desconvocar dijous les jornades de vaga previstes a Spanair per als mesos de juliol i agost després d'arribar a un acord amb la companyia.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.